Saamelaisnuorten taidetapahtuma Inarissa toukokuussa 2024 

Saamelaisnuorten taidetapahtuma järjestetään Inarissa, Sajoksessa toukokuussa 2024.

Saamelaiskäräjät järjestää vuoden 2024 saamelaisnuorten taidetapahtuman Inarissa, saamelaiskulttuurikeskus Sajoksessa toukokuussa 2024. Saamelaisnuorten taidetapahtumassa on neljä teemaa: esittävinä taiteenlajeina ovat tanssi sekä saamelaiset perinteiset vokaalimusiikkilajit joiku, livđe ja leudd. Lisäksi teemoina ovat mini- eli lyhytvideo saamelaisesta kulttuuriperinteestä sekä kuvataide aiheenaan kulttuuriympäristö.  Taidetapahtuma on avoin teemoihin osallistuville peruskoulun ja toisen asteen saamen opetuksessa oleville lapsille ja nuorille. Tarkempi aikataulu ja ohjeet julkaistaan myöhemmin. 

Kuva: Ville-Riiko Fofonoff / Saamelaiskäräjät 

Lisätietoja:  

Bigga-Helena Magga, koulutussihteeri 
bigga-helena.magga@samediggi.fi 
010 839 3121 / 040 570 2786