Oletko kiinnostunut työskentelemään Saamelaiskäräjillä? Lähetä avoin hakemus

Saamelaiskäräjät on yksi saamelaisten kotiseutualueen merkittävistä työnantajista. Toimintakenttämme on laaja ja asiantuntijoita tarvitaan eri osa-alueille ja erilaisiin tehtäviin.
Saamelaiskäräjien toimintaan voit tutustua osoitteessa www.samediggi.fi

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Saamelaiskäräjillä, lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi sekä mistä tehtävistä olisit kiinnostunut. Liitä hakemukseen myös ansioluettelosi.
Voit lähettää meille avoimen hakemuksen tämän linkin kautta: https://www.vismasignforms.com/form/6ee9b36f-a843-4b23-8dbb-d26335afbde8

Lähettämällä avoimen hakemuksen ilmaiset kiinnostuksesi työskennellä Saamelaiskäräjillä. Lähettämääsi avointa hakemusta ei automaattisesti lueta mukaan myöhemmin haettavaksi tulevien tehtävien rekrytoinnissa, vaan niitä on haettava tehtäväkohtaisilla hakemuksilla.

Käymme aktiivisesti meille lähetettyjä hakemuksia läpi ja otamme yhteyttä mikäli meillä olisi sinulle sopiva tehtävä. Lähetämme myös tiedon haettavaksi tulevista tehtävistä avoimen hakemuksen lähettäneille.
Avoimen hakemuksen kautta lähetettyjä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä säilytetään Saamelaiskäräjillä 6 kuukautta.

Lisätietoja:
ma. henkilöstöpäällikkö Ida Pirttijärvi
ida.pirttijarvi(a)samediggi.fi