Saamen kielten etäopetushankkeen nettisivut avautuivat – ilmoittautuminen opetukseen käynnissä

Saamen kielten etäyhteyksiä hyödyntävän opetuksen pilottihankkeen nettisivut ovat avautuneet. Sivusto on nähtävissä tästä. Opetukseen lukuvuodelle 2019-2020 voi ilmoittautua sivustolta aukeavalla lomakkeella.

Nettisivut tarjoavat ajankohtaista tietoa saamen kielten etäopetushankkeesta, sen työntekijöistä ja opettajista sekä saamen kielten oppimateriaaleista. Sivuilta löytyvät myös erityisesti kouluille ja huoltajille suunnatut hankkeen asiakirjat sekä keskustelusivusto oppilaille ja opiskelijoille.

Sivuille päivitetään jatkossa hanketta koskevat ajankohtaiset tapahtumat, uutisoinnit ja tiedotteet sekä oppilaiden valmistamat materiaalit. Nettisivujen kautta voi myös ilmoittautua etäopetukseen lukuvuodelle 2019–2020. Ilmoittautuminen on auki 22.2.2019 saakka.

Nettisivujen sisällöstä ja graafisesta suunnittelusta vastasivat hanketyöntekijät Arla Magga, Eila Tapiola ja Saamelaiskäräjien koulutussihteeri Ulla Aikio-Puoskari yhdessä verkkotuottaja Eeva Mäkisen kanssa.

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Eila Tapiola, eila.tapiola(at)utsjoki.fi, 040 7012 094

Hankekoordinaattori Arla Magga, arla.magga(at)samediggi.fi, 040 1985 033

Koulutussihteeri Ulla Aikio Puoskari, ulla.aikio-puoskari(at)samediggi.fi, 010 8393 112

https://www.saamenetaopetus.com