Tietoa Interreg Pohjoinen -ohjelman rahoitusmahdollisuuksista

Interreg Pohjoinen –ohjelma tukee rajat ylittävää yhteistyötä. Tietoa ohjelmasta ja sen suomista rahoitusmahdollisuuksista saa Altassa 1.3. järjestettävässä informaatiotilaisuudessa, jossa voi myös esitellä hankeideoita varaamalla ajan hankeklinikalta.

Informaatiotilaisuus ja hankeklinikka – Interreg Pohjoinen
Pohjoinen –ohjelma tukee rajat ylittävää yhteistyötä ohjelma-alueella. Nyt sinulla on mahdollisuus saada tietoa ohjelmasta sekä siitä, millaisia hankkeita voidaan rahoittaa. Voit myös esitellä hanke-ideasi meille varaamalla ajan hankeklinikalta.

Paikka: Scandic Hotell, Alta

Päivä: 1. maaliskuuta 2018 Aika: 9.00 – 15.00

Ilmoittautuminen tilaisuuteen ja hankeklinikalle tulee tehdä ennen 15.helmikuuta osoitteeseen ian.jawahir@tromsfylke.no .

Tervetuloa!