Saamelaiskulttuurikeskus Sajos
Sajos | FI–99870 INARI
tel +358-(0)10 839 3168
sajos(at)samediggi.fi
SámiSoster ry PDF Tulosta

ristenrauna_m.jpgSámiSoster ry on valtakunnallinen yhdistys, jonka sääntöjen mukaisena tarkoituksena on valvoa, ylläpitää ja edistää saamelaisten asemaa ja oikeuksia alkuperäiskansana sosiaali- ja terveysalalla sekä hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä kansallisissa ja kansainvälisissä yhteyksissä. Yhdistys harjoittaa saamelaisväestön sosiaali- ja terveysalaan kuuluvaa kehittämis-, kokeilu-, koulutus-, kuntoutus-, tiedotus-, julkaisu- ja tutkimustoimintaa (2 §). Pyrkimyksenä on, että saamelaisten sosiaali- ja terveyspalvelut sekä järjestölähtöinen auttamistoiminta järjestetään saamelaisten omalla äidinkielellä. Lisäksi auttamistoiminta suunnitellaan ja toteutetaan sellaisin toimintamuodoin, jotka perustuvat saamelaiseen kulttuuriin ja perinteisiin ja tukevat saamelaisen elämäntavan käytäntöjä ja saamelaisyhteisöjä.

 

Sámi Soster ry:n toimitilat ovat Sajoksen toisessa kerroksessa.

 

Yhteystiedot:

SámiSoster ry, Sajos, 99870 Inari

* Toiminnanjohtaja Risten-Rauna Magga, Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.

* Inger-Anni Äärelä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.

* Anne Näkkäläjärvi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen. (virkavapaalla)

 

Lue lisää SámiSosterista.

Viimeksi päivitetty ( 11.09.2014 )
 
logot_web2.jpg