Saamelaiskulttuurikeskus Sajos
Sajos | FI–99870 INARI
tel +358-(0)10 839 3168
sajos(at)samediggi.fi
Tulevia tapahtumia PDF Tulosta

Ulla Pirttijärvi & Ulda

25.11.2017 / 19:00

 

Ulla Pirttijärvi – laulu, Marko Jouste – kitara ja mandoliini, Pekko Käppi -jouhikko, Janne Lappalainen – saksofonit, Jakop Jansen, rummut

Ulla Pirttijärvi & Ulda on modernia saamelaista musiikkia esittävä yhtye ja pitkän linjan joikuartisti Ulla Pirttijärvi-Länsmann vuonna 2009 perustettu kokoonpano. Ulda-yhtyeen ohjelmistossa on sekä perinteisiä että uusia Ulla Pirttijärven säveltämiä joikuja. Musiikissa tuodaan esiin erityisesti pohjoiseen luontoon liittyviä teemoja. Esitys on rakennettu siten, että akustisin instrumentein toteutettu soitinsäestys antaa tilaa joijun rikkaalle ääniväripaletille ja tukee joiun omaa äänimaailmaa.

Liput: 30 €

Liput sisältäen bussikuljetuksen meno-paluu:

45 € sis. konsertti ja kuljetus Saariselältä Holiday Clubin pysäkki Klo 17.00
40 € sis. konsertti ja kuljetus Ivalosta Matkahuolto Kapuutti Klo 17.45

Paluu Klo 21.30. Bussiliput voi ostaa myös JazzArenan pisteestä Saariselältä.

OSTA LIPUT

Lisätietoja www.kaamosjazz.fi 

 

HILJAISUUDEN RIKKOMINEN

 

KESKIVIIKKO 13.12.2017

klo 19.00

 


Auringá


Koreografia ja tanssi: Auri Ahola

Joiku: Ingá-Máret Gaup-Juuso


Seevvist jeegist (ensi-ilta)


Ohjaus: Ville-Riiko Fofonoff

Musiikki: Mikkâl ”Amoc” Morottaja

Esiintyjinä: Inka Kaukovalta ja Auri Ahola

Kieli: suomalainen viittomakieli ja tanssi


Ville-Riiko Fofonoffin lyhytelokuva Seevvist jeegist yhdistää viittomakieltä ja tanssia inarinsaamelaiseen perinnemytologiaan.


Hilja Grönfors kvartetti

 

Hilja Grönfors, laulu

Kiureli Sammallahti, haitari

Matti Pitkänen, kitara, mandoliini

Valtteri Bruun, kitara, mandoliini


Liput: 20/15 €

Sajoksen infosta ja lipputoimisto.fi


 
Duodjimarkkinat 16.12 klo 12-19
 
Saamelaiskulttuurikeskus Sajos järjestää yhteistyössä Sámi Duodji ry:n kanssa saamenkäsitöiden markkinat ja kirpputorin Inarissa Sajoksessa lauantaina 16.12.2017. klo 12–19.
  

Markkinoille kokoontuu myyjiä Sajoksen aulaan ympäri saamenmaata. Markkinat on hyvä paikka tutustua saamenkäsitöiden viimeisimpiin uusiin tuuliin ja tehdä joululahjaostoksia.

 

Tule kirpputorille tekemään löytöjä! Toiselle joutilas risku, korvakorut tai mikä tahansa muu käsityö voi olla aarre sinulle. Lisäksi kirpputorilta voit löytää duodjimateriaaleja, esimerkiksi kankaita, lankoja, silkkipohjia, nahkoja yms.

 

Kahvila Čaijussa on tarjolla markkinaruokailua pienempään ja isompaankin nälkään.

 

Päivä ei pääty vielä markkinoihin, vaan markkinoiden jälkeen klo 19 Amoc lämmittelee Nikke Ankaran lavalle Sajoksen pääsalissa.

 
 
Nikke Ankara - turbulenssi tour Sajoksessa 16.12. klo 19.00
 
Nikke Ankara lähtee marraskuussa uransa ensimmäiselle kiertueelle ja saapuu myös Inariin!

Kiertue kulkee nimellä Turbulenssi tour ja artisti sanoo nimestä seuraavaa: ”Kiertueen nimi tulee koko tästä artisti urasta. Tää on aikamoista turbulenssia ja tasapainoilua kokoajan ja ainakin itselle ollut uran alusta asti niin ylä- kuin alamäkiä. Onneks enemmän ylämäkiä ja hyviä hetkiä kuitenkin”.

Artisti on tuttu uusimmalta Vain Elämää kaudelta sekä lukuisista hitti biiseistään soolona sekä muiden tähtiartistien kanssa ja oli mukana lämmittelijän roolissa Cheekin historiallisella Alpha Omega - tourilla. ”Nyt on kierretty kesä isoja festivaaleja ja odotan että päästään takas klubeille ja sisätiloihin. Isoja paikkoja on silti kiertueella luvassa ja siistiä päästä ensimmäistä kertaa Inariin keikalle koska itseltä löytyy saamelaisia sukujuuria. Myös kiertueen päätös Pakkahuoneella Tampereella tulee varmasti olemaan erityinen.”

Kiertueelta kuultavasta kappalelistasta artisti paljastaa seuraavaa: ”Keikoilla kuullaan kaikki hittibiisit ja vierailijoita koitetaan saada feattaa parhaan mukaan. Myös uusia biisejä on luvassa ja ylläreitä tullaan varmasti kuulemaan kun ekaa kertaa otan palasia mun suositusta Aivotonta Räpätiräpää sarjasta mukaan keikkasettiin. Tää kiertue on omistettu kaikille mun faneille ja lupaan antaa joka ilta itsestäni kaikkeni yli tunnin kestävällä setillä” 
 
Liput 15/20 euroa - www.lipputoimisto.fi ja Sajos info 

  
Viimeksi päivitetty ( 14.11.2017 )
 

Tulevat tapahtumat/ Upcoming events:  

  

   

Lisää tapahtumiaMore events

 

Tilaa Sajoksen uutiskirje

 

 

 

 

logot_web2.jpg